Højbakkegård, Taastrup – hvide linjer i landskabet

Bygherre: Statens Kunstfond
Billedkunstner: Camilla Berner
Udført: Efteråret 2010


Højbakkegård, hvide granitfliser som spor i landskabet Højbakkegård, hvide granitfliser som spor i landskabet
Højbakkegård, hvide granitfliser som spor i landskabet Højbakkegård, hvide granitfliser som spor i landskabet

Ude ved det veterinærer hospital ved Højbakkegård, Taastrup har vi anlagt smalle gangstier af hvide granitfliser mellem de forskellige bygninger. Anlæggelsen af stierne er sket efter billedkunstner Camilla Berner anvisninger, hvor stiernes placering er blevet dikteret efter de ganglinjer i græsset, der er opstået af brugernes daglige færden mellem de mange bygninger gennem mange år.



Lemvigh-Müller - nyt hovedkontor.

Bygherre: Lemvigh-Müller
Totalrådgiver: MT Højgaard
Udført: Sommeren og efteråret 2010


Vedbendsbræmmer omkring det nye Lemvigh-Müller nye hovedkontor  Vedbendsbræmmer omkring det nye Lemvigh-Müller nye hovedkontor
Galvaniserede espaliernet op ad betonmur Galvaniserede espaliernet op ad betonmur

I forbindelse med bygningen af Lemvigh-Müllers nye hovedkontor har vi stået for at anlæggelsen af udearealerne. Det har været anlæggelse af parkeringspladsen med tilhørende plantebede som er omkranset med jernkanter, lægning af skifferfliser, opsætning af galvaniseret espaliernet på betonmurer samt anlæggelse af en vedbendsbeplantning omkring hovedkontorets yderarealer.



Salvatorgården – ny træterrasse.

Bygherre: A/B Salvatorgården
Landskabsarkitekt: Anders Matthiessen Aps og Finn Jørsbo
Udført: Sommeren 2010


Træterrasse i Salvatorgården Træterrasse i Salvatorgården
Træterrasse i Salvatorgården Træterrasse i Salvatorgården

I baggården tilhørende A/B Salvatorgården er opført en hævet træterrasse, fordi beboerne ønskede at fange lidt ekstra soltimer mellem de høje ejendomme. Desuden har de ved samme lejlighed fået et nedre område under terrassen, hvor de kan stille banevogne og havemøbler i lidt ly for regn og sne.
Terrassen er bygget af primært egetræ, hvor selve terrassedækket dog er planker af typen Ipé. Desuden er der af hensyn til brandsikkerheden blevet monteret en metaltrappe op til selve terrassen.



Lautrupgård Skole – renovering af skolegård.

Bygherre: Ballerup Kommune
Landskabsarkitekt: Johanne Barfod
Udført: Sommeren 2010


Lautrupgård Skole, boldbur, gynge og klatrestativ Lautrupgård Skole, betonmurer med basketnet og klatremuligheder

Ved Lautrupvang Skole, Ballerup har vi over sommeren 2010 renoveret deres udendørs legearealer.
Der er etableret ny asfalt- og gummibelægning. Der er opstillet boldbur, gyngestativ, forskellige typer klatreredskaber og basketkurv. Endvidere er der udlagt rullegræs og i løbet af efteråret 2010 plantes der færdigt på området.



FSB, Skolevangen, afd. 1 – ny legeplads.

Bygherre: Skolevangen, Afd. 1
Landskabsarkitekt: FSB
Udført: Sommeren 2010


Legeplads ved Skolevangen med legebakker og hinkeslange Legeplads ved Skolevangen med klatreredskaber og siddeplinte

Boligafdelingens legeplads er blevet renoveret. Der er lavet ny asfalt- og gummibelægning. Der er opsat nye legeredskaber, siddeplinte, hængekøje, legehus, lavet små legebakker, sandkasse og påbrændt hinkeslange.



Klostervænget Skole – renovering af skolegård.

Bygherre: Københavns Kommune Skoleforvaltning
Landskabsarkitekt: Schul Landskabsarkitekter
Udført: Gennem 2010


Klostervængets Skole, ny asfaltbelægning i skolegården med påmalede legefigurer og cykelbaner Klostervængets Skole, nymalet boldbur omkring fodboldbanen
Klostervængets Skole, Klatre- og gyngestativer samt vandlegeplads Klostervængets Skole, legelabyrint

Skolegårdens legearealer er renoveret. Der er lavet ny asfaltbelægning med påmalet legefigurer og cykelbane skolegården rundt. Der er opsat nye klatreredskaber i nyt faldsandsområde samt malet bander omkring boldbanen.



A/B Store Classenshus – renovering af gårdbelægning.

Bygherre: A/B Store Classenshus
Landskabsarkitekt: 1:1 Landskabsarkitekter
Udført: Efteråret 2009


P1030597.JPG P1030607.JPG

I andelsforening beliggende Østerbro, København Ø har vi over vinteren og foråret 2010 renoveret baggårdens gårdmiljø.
Der er bl.a. etableret ny belægning af hårdt brændte klinker fra Peteresens Tegl. Disse klinker er udlagt som et kæmpemæssigt tæppe set oppe fra lejlighedernes.
Endvidere har vi renoveret baggårdens kloaker, plantet klatreplanter op ad brandmur, renoverede beton trappetrin til bagtrapperne samt opsat nye smedejernsgelænder

Skudehavnsvej 17A, 2100 København ØTelefon: 3927 7238,Telefax: 3927 7213,E-mail: am@matthiessen.dk